Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

joi, 9 februarie 2017

FACEBOOK inchisoarea virtuala

In vremurile de azi controlul maselor a devenit un obiectiv primordial pentru masoneria sionista si pentru asta era nevoie de o gaselnita eficienta si simpla sub masca unei retele inofensive de tip social,cu posibilitatea colectarii de date personale. Asa a luat nastere cea mai vasta inchisoare virtuala,sub forma unei retele de socializare,numita FACEBOOK.
         Presupusul inventator al acestei retele se numeste Mark Zuckerberg,un evreu mason.Despre evrei se spune ca sunt lacomi,avari,hoti,buni comercianti dar si faptul ca sunt inabili,inculti si prosti si de asta platesc bani grei pentru a fura sau cumpara inteligenta.Acest Mark Zuckerberg a fost creditat ca inventator al acestei retele sociale dar de fapt,ideea si conceptul au fost platite cu bani grei de elita masonica evreiasca si atribuita hoteste unuia dintre ei.
        Astfel sub masca unei retele de socializare in care fiecare e liber sa se inregistreze,sa se manifeste liber si sa-si expuna ideile liber au dat nastere ,de fapt,unei inchisori virtuale unde sunt colectate date personale,nume si prenume,fotografii personale si filmulete personale. Multi am observat ca ei ne cunosc chiar si pozitia,locul unde ne aflam, ceea ce este mai mult decat periculos.De fapt,prin prezenta noastra in aceasta inchisoare virtuala,suntem goliti de intimitate,de viata personala.In naivitatea noastra spunem tuturor asa zisilor prieteni,carora nu le stim adevarata fata,ce facem,unde suntem,cu ce ne ocupam.Deviza ascunsa a acestei retele de socializare este: vei posta doar ce vrem noi sa vezi si nu ce vrei tu.Cenzura este una imensa dar subtila,esti de fapt directionat abil sa accepti ca nu poti posta chiar ce vrei si ca nu poti trece peste ceea ce ti se permite.
         Am facut un experiment interesant,sa vad pana unde merge controlul si am facut un cont fals fara detalii personale,fara foto reale.Dupa un timp FB mi-a sugerat prieteni pe acest cont dintre rudele mele reale,colegi de serviciu si amici din aria reala.Multi spun si ce e cu asta? Ce daca stiu totul despre mine? Asta este modul in care vor ei sa gandesti,sa fii docil ,supus si fara pretentii.Totul va fi dificil cand vei incerca sa iesi din cercul supunerii ,sa te revolti si sa spui adevarul, pentru ca atunci vor stii totul despre tine,vei fi hartuit,defaimat si batut cu propria naivitate.
         Vei spune,bine dar pe FB sunt si oameni care stiu adevarul despre ei,oameni care indraznesc sa-i infrunte si totusi au conturi,pun foto si nu sunt cenzurati. Ei stiu bine ca nu pot cenzura si inchide conturi la nesfarsit,atata timp cat inregistrarea e libera, si prefera monitorizarea lor ca solutie de avarie.Bineinteles ca lucrul acesta nu le convine,dar nu au ce face si merg pe premisa ca numarul celor care se opun si ii demasca este mai mic decat numarul oilor,a celor naivi care se lasa manipulati.
           Au folosit aceasta inchisoare virtuala pentru a-si atinge scopurile murdare si totul prin manipulare si indoctrinare.S-au folosit de indivizi dubiosi care s-au lasat cumparati sau santajati pentru a propaga ura,comportamentele deviante,indemnurile la nesupunere,conflicte publice in scopul inlaturarii de guverne politice neloiale si implicit dezbinare intre semeni,sub binecunoscuta deviza masonica dezbina si condu ! Au folosit subtil aceasta retea pentru a ataca credinta,pentru a inlatura conceptul de familie traditionala prin impunerea de comportamente impotriva firii.Se cunoaste deja ca din cauza FB,numarul divorturilor au crescut considerabil datorita tentatiilor virtuale,a pornografiei,nuditatii,numarul celor care accepta comportamente nefiresti au crescut, mai ales in randul tinerilor datorita prezentei nestingherite si incurajate pe retea a homosexualilor si lesbienelor.

          Capacitatea individului de a selecta informatia,in cazul acestei inchisori virtuale face diferenta.De aceea trebuie sa fim foarte atenti ce informatii dam,ce prieteni avem,ce foto postam si mai ales cum deosebim o informatie buna de una falsa. E important sa ramanem rationali,sa ne pastram credinta,sa propagam binele si nu raul si sa cerem de la ceilalti acelasi lucru.