Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

miercuri, 26 octombrie 2016

VINA COLECTIV(A)

                ,,În cele ce te voi găsi, în acelea te voi judeca,,- sunt cuvintele Mantuitorului Iisus Hristos,la care fiecare crestin trebuie sa ia aminte. In seara zilei de 30.10.2015,sute de tineri si nu numai,care participau la un concert rock,au fost sacrificati intr-un ritual satanic de neconceput intr-o tara crestin-ortodoxa. O crima de neconceput,un adevarat holocaust pe care l-au dezlantuit cei ce se ascund in spatele unui fals holocaust si care azi ne acuza ca suntem antisemiti,rasisti si xenofobi. Acei tineri au fost gazati efectiv,la fel ca in lagare de concentrare.Putem spune azi ,la un an de la aceasta crima satanica ca, Colectiv a fost un mini lagar de concentrare,ai carui prizonieri au cazut victime propriilor gandiri,propriilor comportamente. Nenorocirile si dramele unui popor sunt consecinta ignorantei si a lipsei de credinta a acestuia  este o constatare proprie,si asta s-a reflectat din plin in acele zile.
           Papusarii care au pus la cale acest dezastru national,au urmarit prin aceasta savarsirea unui ritual satanic masonic,o ofranda adusa stapanului lor Satan,si nu mai e nici un secret ca acestea sunt frecvente in lumea intunecata a masoneriei care isi are ritualurile ei macabre pe care le fac in lumea intreaga.Dar au urmarit prin sclavii lor,prin ONG-uri finantate cu bani negri,sa atace piedica care le sta in cale,credinta ortodoxa si biserica ortodoxa,acuzand-o de pasivitate la aceasta crima savarsita tocmai de ei. Acei tineri care au mers acolo de buna voie,ascultand acea muzica draceasca,consumand alcool si droguri,si-au vandut sufletul,si nu ma feresc de cuvinte, chiar daca acest lucru nu convine.Intre ei si un sinucigas nu e nici o diferenta. Biserica ortodoxa si credinta noastra strabuna ne invata si ne educa in iubire de Hristos,pace,liniste sufleteasca,milostenie si smerenie si nu in dezmat, ura,destrabalare si ateism.
            S-a strigat atunci,de catre acei ,,tineri frumosi si liberi,,platiti cu bani grei sa manipuleze si sa incite la ura impotriva bisericii crestine ortodoxe,acea lozinca stupida,vrem spitale si nu catedrale  si s-a aruncat cu pietre in biserica ! Omule,cum vrei sa-ti vindeci trupul daca sufletul iti este bolnav de ura,dusmanie si perfidie ? Oare nu stii ca Dumnezeu a lasat omului la nastere o simbioza perfecta intre trup si suflet? La ce iti folosesc spitalele,care azi au devenit adevarate laboratoare ale mortii, daca nu mergi sa-ti eliberezi sufletul de patimi ?
           A cui e vina ? Vina e colectiv(a),e vina noastra la toti ca permitem masoneriei sioniste sa ne dezbine in credinta,sa ne indoctrineze prin toate caile copii la comportamente satanice promovand prin toate canalele media sarbatori grotesti importate de la atei.E vina noastra ca ne lasam condusi de o adunatura de straini hoti,tradatori de tara si atei.E vina noastra ca ne lasam condusi de un presedinte strain de neamul romanesc ,de cultura romaneasca si de credinta noastra care ne acuza de fanatism religios,doar pentru ca am indraznit sa vrem normalitate, si sa ne suparam stapanii infierand comportamentele umane nefiresti,necrestine si abjecte precum aceasta epidemie,aceasta ciuma moderna numita homosexualitate.
            La un an de la aceasta monstruoasa crima comisa impotriva romanilor de catre elita masonica sionista,trebuie sa tragem concluziile care se impun. Avem datoria morala sa dam acest exemplu copiilor nostri,sa le deschidem ochii sa vada cine e adevaratul asasin al popoarelor,sa nu aleaga calea usoara,periculoasa si inselatoare a ateismului dar si a sectelor ci credinta strabuna crestin-ortodoxa.

           Un gand bun,o rugaciune de iertare pentru mortii de la Colectiv !

Niciun comentariu: