Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

vineri, 12 februarie 2016

RAZBOIUL DIN FIECARE ZI

  
   


              In fiecare zi ne bucuram de viata,ne bucuram de soare,de faptul ca e pace si suntem liberi. Ne bucuram pentru orice,cautam in fiecare zi sa traim asa cum ne place.Dar oare suntem liberi? Oare este pace,asa cum credem noi ? Nu,in fiecare zi traim in razboi ,un razboi perfid.Un razboi pe care ne facem ca nu il vedem,un razboi in care suntem atacati ,agresati,umiliti si chiar ucisi lent dar sigur.Suntem victimele teroristilor planetei ,o mana de nenorociti care se proclama stapanii lumii. O adunatura de hiene grupate in mod diabolic chiar de stapanul lor Satan,in loji masonice oculte. In fiecare zi auzim de cuvinte precum stat de drept,constitutie,demo(n)cratie,libertate,egalitate si fraternitate,cuvinte cu rezonanta mare dar care sunt doar niste dogme facute sa fie crezute doar de naivi,si care sunt fabricate doar ca paravan pentru nelegiurile,jaful si crimele pe care le fac zi de zi. In numele acestor dogme sunt ucisi in fiecare zi oameni pe intregul cuprins al planetei,victime ale asa ziselor servicii care in aparenta sunt facute sa apere cetateanul, dar de fapt sunt uneltele terorii,adevarate masini de razboi. CIA,MOSAD,SRI si alte servicii ale statelor au ca scop declarat munca de cercetare,colectare de date pentru a asigura linistea si siguranta cetatenilor tarilor respective,dar de fapt sunt doar instrumentele acestor masoni sionisti, care creeaza pentru ei campurile de lupta prin care imprastie teroarea si jaful in toate colturile lumii.
            Suntem privilegiati oarecum pentru ca nu vedem adevarata fata a acestor demonizati,nu vedem cum mor oameni in lume de foame,cum mor oameni ucisi de droguri,in razboiul din cartelurile drogurilor care le sunt subordonate. Nu vedem cum sunt ucisi copii,femei si tineri doar pentru credinta lor. Au reusit sa subordoneze prin coruptie,bani ,functii si faima efemera o adevarata armata de oameni,presedinti,guverne,politie,justitie,ziaristi ,oameni de televiziune,actori si artisti care lupta pentru ei ,fiecare in domeniul lui. Sunt atacate tari pentru a fi jefuite de resurse,mor oameni in razboaiele create de ei.Suntem victime in fiecare zi in razboiul pe care il ducem cu cei care sunt platiti sa ne apere,care pentru bani sunt in stare sa acopere corupti,interlopi,violatori si chiar criminali dar si sa apere la ordin pe cei care conduc la dezastru destinele unui popor.
                Suntem in fiecare zi in razboi cu justitia,care e nedreapta si a ajuns o unealta a papusarilor in a pedepsi preferential pe cei care le stau impotriva si a gratia corupti si criminali . Suntem in razboi cu cei care sunt platiti sa ne vindece de boli,dar care pentru bani ne ucid in fiecare zi cu nepasare,cu tratamente si diagnostice voit gresite ,care ne baga pe gat la ordinul sionistilor carduri de sanatate platite cu bani grei,care ne obliga intr-un stat de drept sa ne vaccinam pentru a fi vandute medicamentele si vaccinurile corporatiilor,chiar daca nu vrem asta.
              Intr-un stat de drept si intr-o democratie care de fapt este o dictatura satanica tiranica, ne sunt interzise valorile nationale,ne sunt interzisi eroii de o entitate evreiasca straina ,nu avem dreptul sa vorbim si sa ne aparam,suntem cenzurati ,suntem otraviti din cer cu chemtrails,din apa si din alimente fara ca nimeni sa ia masuri.Ne sunt indobitociti copii prin programe si actiuni bine concentrate,ne este atacata credinta strabuna,si atunci acesta nu este un razboi? E un razboi indreptat impotriva noastra,indreptat impotriva omenirii,pe care nu vrem sau nu ne intereseaza sa-l vedem. Dar o sa vina vremea cand o sa plangem pentru urmasii nostri,pentru destinul lor care este unul intunecat pentru ca razboiul acesta va deveni treptat unul infernal cu si mai multe victime.
             Nepasarea noastra de azi,ignoranta si naivitatea ne vor costa scump.Din pacate azi nu mai e pace ci e razboi,un razboi satanic in care suntem nevoiti sa luptam prima data cu mentalitatea noastra,cu instinctele si pornirile noastre,cu masinaria de propaganda si manipulare. De asta va depinde felul in care fiecare va sti sa se apere.Din pacate multi merg astazi ca turma la taiere si prin actiunile lor,prin lipsa de unitate si credinta,prin lipsa de incredere,sporesc si mai mult puterea sclavilor lui Satan.Razboiul acesta este de fapt unul nevazut,indreptat de catre discipolii Diavolului impotriva omului creatia Lui Dumnezeu.

            Sfintii Parinti ne-au avertizat despre venirea acestor vremuri,dar unii dintre noi am luat in ras spusele lor.Se pare ca doar a doua venire in lume a singurului Judecator,Mantuitorul Iisus Hristos,care va judeca asa cum ne spune crezul nostru vii si mortii si a carui Imparatie nu va avea sfarsit,va fi adevarata izbavire a neamului omenesc. Doar atunci va fi pace si vom fi liberi cu adevarat.

Niciun comentariu: