Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

duminică, 17 ianuarie 2016

DUPA 26 DE ANI

                 Dupa 26 de ani de la cea mai neagra pagina a istoriei Romaniei moderne,lovitura de stat mirsava a masoneriei sioniste data poporului roman si soldata cu mii de victime,se cuvine a lua aminte pentru ca niciodata sa nu mai fim pusi in situatia de a fi marionete in mana unor criminali.Pentru aceasta trebuie spus adevarul,trebuie facuta o analiza lucida a celor intamplate,care au marcat destinul romanilor in acesti ani dar si in viitor.
             Pentru a intelege cu adevarat premisele care au dus la aceasta manipulare grosolana trebuie sa intelegem mecanismul care a facut acest lucru posibil.Nu mai este un secret pentru nimeni ca evreii bogati ai lumii pe care o sa-i numesc scurt iudeomasoni,in scopul lor de a avea bani si mai ales putere,dar si manati de la spate de o forta malefica,de-a lungul a mii de ani au rastignit,ucis,au pornit razboaie,au intervenit brutal in viata popoarelor schimband presedinti,guverne,in scop de jaf dar si pentru a-si satisface setea de putere si control. Pentru asta aveau nevoie de parghii,de sforile necesare manipularii,adica trebuia creat un climat favorabil si pentru asta au acaparat presa,radioul si televiziunea dar si de cei care trebuiau pusi in functii pentru a le face treaba murdara si care trebuiau neaparat sa fie ori santajabili,ori instabili psihic ori inculti.
               Pentru a intelege exact cine formeaza iudeomasoneria trebuie sa ne intoarcem in timp si sa ne amintim cine L-a rastignit pe Hristos,cine au fost acei evrei farisei,carturari si preoti falsi care refuzat poporului evreu revelatia venirii in lume a unui salvator,a unui Mesia desi au stiut in fiecare clipa ca acest lucru s-a intamplat. Ce ar fi insemnat pentru ei si pentru interesele lor venirea in lume a unui imparat al iudeilor,al unui conducator spiritual,al unui salvator trimis de Dumnezeu sa salveze de pacat nu numai poporul evreu dar si intreaga omenire? Pentru ei ar fi fost un dezastru ca oamenii pe care ii tineau in intuneric sa vada adevarata lor fata si pentru asta s-au folosit de manipulare pentru a condamna pe Hristos,si pentru a determina poporul evreu sa-L renege pe Cel pe care incepusera sa-L vada ca pe un Mesia,sa ceara rastignirea Lui si eliberarea lui Barabas.Urmasii acestor evrei farisei,carturari si preoti falsi sunt astazi cei care formeaza aceste societati satanice oculte.
           Romania s-a aflat mereu in vizorul acestor iudeomasoni,datorita bogatiilor si resurselor ei pe care si-au dorit mereu sa puna mana.Dupa al doilea razboi mondial,acestia au dorit sa implementeze in tarile est europene,mai precis in tarile crestine o oranduire noua,oranduirea comunista care se vroia un experiment,un instrument de control si opresiune a popoarelor,dar si de promovare a ateismului.In cazul Romaniei,trebuia gasit un conducator care sa corespunda intereselor lor dar care sa nu fie inzestrat cu prea multa invatatura si inteligenta,putin instabil psihic, dar care sa fie avid de ascensiune politica si de putere. Asa a aparut tanarul Nicolae Ceausescu,membru al Partidului Comunist,in aparenta profilul ideal al conducatorului dorit de iudeomasonerie pentru Romania. Spun in aparenta, deoarece s-a dovedit ulterior ca s-au inselat amarnic,greseala pe care nu au mai repetat-o cu ceilalti presedinti,alegand totusi o conditie obligatorie si mai sigura a profilului, aceea de a fi santajabil.
           In primii ani dupa alegerea lui Ceausescu ca presedinte al RSR,se parea ca lucrurile vor merge asa cum au planuit,Romania fiind indatorata si oarecum fortata sa accepte unele imixtiuni straine mai ales din punct de vedere economic,totul culminand cu atragerea lui Nicolae Ceausescu in lojile masonice importante,unde i-a fost cultivat cu grija ateismul,un atribut obligatoriu intr-o tara crestina. Ulterior acesta renuntand la apartenenta la masonerie,vazand scopul pentru care acestea sunt create. Nu sunt un aparator al lui Ceausescu,dar meritul lui cel mai mare este ca nu a acceptat vanzarea de tara.In fapt,tocmai acest lucru l-a transformat in victima. Cu timpul,alegerea lui Nicolae Ceausescu s-a dovedit proasta pentru oculta mondiala,acesta neacceptand vanzarea resurselor Romaniei,ba chiar a vizat independenta totala din punct de vedere economic,infiintand o industrie puternica ,agricultura solida,un invatamant obligatoriu consistent,cercetare medicala si sanatate la un nivel bun.Si ca afacerea sa fie si mai proasta,acesta a insistat si chiar a pus in practica planul de achitare a datoriilor Romaniei catre Banca Mondiala si alte institutii financiare externe controlate de evreii sionisti.Practic ,Romania moderna a cunoscut cea mai mare dezvoltare sub conducerea lui Ceausescu.
            Aceasta indrazneala nu avea cum sa ramana nepedepsita,acestia urzind un plan pentru debarcarea lui Ceausescu numai ca acest lucru era practic imposibil,deoarece acesta se inconjurase de temuta securitate si inchisese practic granitele Romaniei. S-au instituit apoi sanctiuni economice impotriva Romaniei,numai ca acestea au fost ineficiente deoarece Nicolae Ceausescu a instituit un cerc de schimburi economice cu tari arabe,cu China si alte tari aflate mai putin sub controlul iudeomasoneriei tocmai datorita conducatorilor neinspirat alesi.
        Asa au ajuns la concluzia ca oranduirea comunista a fost de fapt un fiasco fapt pentru care au hotarat sa renunte la ea,deoarece din punct de vedere economic era o afacere dezastruoasa,piata de desfacere a marilor corporatii evreiesti ajungand sa se restranga foarte mult si chiar sa intre in competitie cu produsele tarilor comuniste care erau mult mai ieftine si de calitate superioara.
          In anii 1980,in Romania nivelul de trai al populatiei precum si economia ajunsesera la cote mari,ceea ce era de neacceptat. Atunci s-a hotarat sa se creeze de fapt acel climat favorabil despre care vorbeam la inceput.S-au infiintat cele doua radiouri de propaganda,Europa Libera si Vocea Americii,concomitent cu infiltrarea in structurile statului,inclusiv in securitate,a agentilor scoliti si pregatiti de masoneria sionista. Acestia au avut rolul de a crea prapastia dintre conducator si popor,prin toate mijloacele.Sunt celebre cazurile in care lui Nicolae Ceausescu i-au fost impuse trasee de deplasare pe motiv de securitate,pentru a nu vedea cozile imense la care stateau romanii batjocoriti de iudeomasonerie prin acesti agenti infiltrati care au creat falsa perceptie ca Ceausescu e vinovat de restrictiile impuse la alimente,caldura,apa.Este stiut faptul ca depozitele alimentare gemeau de produse,dar nu erau distribuite catre populatie la fel cum este stiut faptul ca depozitele termocentralelor erau pline la refuz de carbune si combustibil dar nu era distribuita caldura si apa necesara,totul datorita actiunii de tip sabotaj a celor mandatati pentru a crea climatul favorabil. Cartelarea principalelor produse de consum i-au fost sugerate subtil de acesti ,,sfatuitori” pe motiv de risipa. Concomitent cu aceste actiuni de sabotaj,cele doua radiouri de propaganda mentionate mai sus au indoctrinat si manipulat romanii,care ajunsesera sa asculte pe ascuns aceste programe.
              In decembrie 1989,s-a hotarat eliminarea sotilor Ceausescu si declansarea loviturii de stat in Romania.Pentru a reusi in totalitate si fara echivoc schimbarea regimului communist,trebuia din nou creat climatul care trebuia sa legitimeze crima. Sub pretextul opunerii enoriasilor unei stramutari fortate dictate de instanta a unui fals pastor ungur,iredentistul Laslo Tokes,un pion si un agent important al iudeomasoneriei,la Timisoara mai multi agitatori recrutati au creat haos,distrugeri si implicit victime ,in scopul acuzarii si culpabilizarii organelor statului si implicit a lui Ceausescu . Au urmat apoi zile de manipulare si teroare in Timisoara,oameni nevinovati care au fost lasati sa creada ca lupta pentru libertate,dar de fapt erau chemati sa fie carne de sacrificiu pentru libertatea iudeomasoneriei de a fura si devaliza Romania de resurse.Astfel sub lozinca eliberarii poporului greu asuprit de un regim totalitar,au fost chemati romanii sa apere si sa legitimeze acea monstruoasa lovitura de stat in toata tara.Dupa fuga lui Nicolae Ceausescu primul obiectiv ocupat de agentii ocultei mondiale a fost televiziunea,prin care a fost regizata si desavarsita crima . Asa s-a creat acel macel,in care au fost ucisi copii,femei,batrani dar si tineri ,militari ,care au constituit climatul favorabil eliminarii sotilor Ceausescu intr-un ritual satanic de tip masonic in data de 25.12.1989,data importanta pentru crestinii ortodocsi majoritari .Referitor la procesul ilegal prin care acestia au fost condamnati la moarte,cei care au legiferat crima nu au fost trasi la raspundere nici azi.In zilele dupa consumarea acestei crime indreptate impotriva romanilor,se cautau acei teroristi despre care masina de manipulare iudeomasonica spunea ca erau vinovati de crimele comise si care nu au existat niciodata.Teroristii care in acele zile au facut mii de victime,romani nevinovati sunt de fapt iudeomasonii si agentii lor pe care imi permit sa-I numesc fara sa gresesc: Iliescu Ion,Roman Petre,Tokes Laszlo,Voiculescu Voican Gelu si multi altii.Desi se rostea cu multa emfaza ca am invins si se facea semnul V care ziceau ei ca inseamna victorie,desi cei initiati stiu ce inseamna,eu cred ca ei masonii evrei au invins, dar poporul roman a pierdut lamentabil si iremediabil si asta pe termen lung.Cei care au murit in decembrie 1989 au fost victime ale acestor descreierati,victime necesare pentru robirea viitoare a Romaniei.

             Dupa 26 de ani,Romania este astazi o colonie,fara agricultura,fara industrie, fara economie. Acestea au fost speculate de imbogatitii si oportunistii vremii care le-au cedat pe nimic,ori le-au aruncat la fier vechi. Suntem azi o societate de consum,cu multe malluri si hypermarketuri straine prin care ne vand otravuri,tot mai saraci si mai bolnavi.Copii ,sotiile noastre sclavuiesc in corporatiile evreiesti pe salarii de mizerie si munca istovitoare. Invatamantul in Romania este la pamant,in sistemul medical se fura ca in codru.Suntem jefuiti,padurile noastre sunt defrisate in voie de toate neamurile pamantului,aurul si metalele rare sunt vanate in fiecare zi.Ne ramasese doar credinta strabuna ortodoxa,dar si ea este atacata in fiecare zi de aceste animale sataniste si de sclavii lor.Ne sunt impuse comportamente nefiresti,ne sunt indoctrinati copii cu toate viciile rele,suntem acuzati de primitivism,de xenofobie si intoleranta pentru ca ne opunem acestor hiene satanice. In tara noastra suntem asupriti si batjocoriti in fiecare zi.Libertatea la care au visat cei care au murit acum 26 ani este de fapt o himera si s-a transformat in robie. Am schimbat o dictatura cu una diabolica si satanica.Singura aparare care ne-a ramas este credinta,este Bunul Dumnezeu.Daca o vom pierde,si vom permite sa ne fie luata, atunci vom deveni noi si urmasii nostrii sclavi moderni in Noua Ordine Satanista . 

Niciun comentariu: