Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

miercuri, 8 iulie 2015

CANCERUL CARE SE VINDECA SI CEL CE NU ARE LEAC

         Surprinzator,cancerul este o boala a organismului uman foarte profitabila doar pentru cei care ar trebui sa te vindece de ea. Multa vreme tagma medicala a dat un verdict implacabil : cancerul nu se vindeca ! Mai cu amenintari dramatice,cum ca poti deceda in timp scurt, sau cu incurajari desarte si profitand de naivitatea si necunoasterea pacientului bolnav, medicii oncologi au impus si impun si azi tratamentele clasice bazate pe chimioterapie si citostacice care nu vindeca ci doar stopeaza o perioada scurta ascensiunea celulelor canceroase in organism. Pe langa faptul ca nu au efecte benefice aceste tratamente sunt extrem de nocive si toxice pentru organismul si asa afectat si cu imunitatea scazuta,ajungand sa atace grav organele interne precum ficatul,rinichii,inima,pancreasul, de multe ori ajungand chiar sa le arda efectiv.
         Ceea ce medicul nu vrea sa stii,pentru ca ii vor fi afectate veniturile si afacerile este ca,cancerul se vindeca. Se vindeca pe cale naturala,fara acele tratamente nocive ,dar scumpe si aducatoare de profit.Marele secret pe care medicii nu ti-l vor spune niciodata este ca aceste celule canceroase se dezvolta in mediul acid si mor in mediul alcalin. Astfel,tratamentul adecvat si care vindeca acest cancer are 3 mari componente: Starea psihica (conteaza mai mult de 50%),Alimentatia si nu in ultimul rand Credinta.Sa le luam pe rand:
      1.Starea psihica este poate cea mai importanta in acest proces de vindecare.Vestea teribila a bolii,presiunile venite din partea medicului care stie sa faca pacientul sa accepte tratamentele aducatoare de venit ,presiunea familiei care se increde orbeste in medic, vor face ca starea psihica a acestuia sa se deterioreze grav.Uneori duce chiar la un abandon,la starea in care bolnavul nu mai vrea sa lupte cu boala. In general,familia are un rol important in ridicarea moralului bolnavului,acestuia trebuind sa i se aduca la cunostinta faptul ca este o boala ca oricare alta,care are vindecare si nu este una incurabila.Sa i se explice calm pe un ton optimist ca exista un tratament adecvat pe care trebuie sa-l urmeze,sa nu intre in panica sa simta ca nu este abandonat ,ca este sustinut si iubit.Daca familia considera necesar poate apela la un psiholog, desi sustinerea si iubirea din sanul familiei este mai mult decat suficienta.
     2.Alimentatia bolnavului este cheia vindecarii.Sa ne reamintim ca celulele canceroase se dezvolta in mediul acid si mor in mediul alcalin. Daca vrem o comparatie, este precum un peste care traieste in apa si care daca este scos pe uscat  va muri pentru ca nu va mai gasi mediul de viata.Organismul bolnavului trebuie sa sufere o transformare,adica PH-ul lui trebuie sa devina foarte alcalin si trebuie crescuta imunitatea. Pentru asta alimentatia trebuie sa fie compusa din alimente puternic alcaline si sa se renunte la cele care produc aciditate.Pe scurt,acesta trebuie sa renunte la vicii de orice fel,tutun,alcool si mai ales cafea care este puternic acida ,la carne grea prajita sau gratar la peste inclusiv conserve de peste,fructe de mare,la produse lactate.Bolnavul trebuie sa consume legume,fructe si tot ce e verde,marar,patrunjel,telina ,broccoli in special,in stare naturala sau sub forma de salate crude.Dintre legumele benefice amintesc aici ardeiul gras,castravetele,varza,broccoli – atentie !! proprietati puternic anticancerigene,rosii,ciuperci,conopida,ceapa,praz .Fructe alcaline sunt printre altele: ananasul,merele,caise,piersici,grapefruit,pepene galben/rosu,pere,portocale.Un rol aparte in tratament il are usturoiul care nu trebuie sa lipseasca din alimentatie,semintele de mere,caise,migdale,seminte de dovlec crude precum si produse din grau incoltit,orz incoltit sau lucerna.Un rol important in tratarea cancerului il are cura de suc de lamaie obtinut din lamai stoarse, cu bicarbonat de sodiu.Reteta poate fi gasita in mediul online.Pe langa astea trebuie administrate suplimente naturale puternic alcaline precum ZEOLIT-ul care se poate procura de la magazinele naturiste.
       3.Credinta care este poate cea mai neglijata, are alaturi de starea psihica un rol foarte important.Bolnavul care crede cu adevarat in Dumnezeu si in puterea Lui trebuie sa gaseasca in rugaciune pacea,linistea de care are mare nevoie.Sa nu uitam ca Dumnezeu poate sa vindece orice boala trupeasca si sufleteasca.El ne-a lasat boala pentru indreptare si intarire in credinta,pentru a ne arata pacatele si patimile, dar ne-a lasat si vindecarea prin creatia Lui  Natura.
          Toate acestea sunt in zadar daca nu intelegem sa renuntam la tratamentul conventional impus de medici,daca nu intelegem mecanismul prin care suntem manipulati si impinsi in prapastia la marginea careia stam, chiar de cei care sunt platiti sa ne trateze si care culmea,impun sume mari pentru asta.

         Acesta este cancerul care nu are leac,minciuna,hotia ,setea de innavutire cu orice pret chiar si cel al mortii, a medicilor care parca au devenit toti discipoli ai celebrului Mengele.

Niciun comentariu: