Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Defence yourself-Apara-te si spune NU Noii Ordini Mondiale

,,Traiesti intr-un vis.Toata viata ta a fost nimic,doar o minciuna inventata special de guvernul tau internationalist.Traiesti intr-un sistem satanist care promoveaza comportamentul sexual degenerat,homosexualitatea,drogurile,violurile si
crima si peste toate ignoranta."
Faci parte din sistemul lor fie ca vrei sau nu. Dar...sta in puterea ta sa limitezi efectul distructiv pe care il au asupra ta. Impiedica sa fi sclav in Noua Ordine Mondiala! Pentru asta :
-pastreaza nealterata credinta strabuna,credinta curata in Iisus Hristos iti va da gandirea libera care te va calauzi in viata.Vei sti si nu vei mai putea fi mintit,vei sti si vei marturisi si altora,vei sti cine te manipuleaza,te indoctrineaza si te minte.
-masonii vor sa iei droguri si sa devi o umbra dar tu spune NU drogurilor si viciilor de orice fel.
-masonii te vor impotriva firii si impotriva lui Dumnezeu.Te vor homosexual,impotriveste-te si fi impotriva homosexualitatii !Romania are nevoie de copii si nu de homosexuali !
-masonii te vot incult si ignorant pentru a putea sa te controleze mai bine fara sa poti sa te aperi.Invata,citeste,pregateste-te continuu si arata ca nu esti o victima !
-ei vor sa te otraveasca si iti pregatesc o moarte lenta.Fereste-te de carnea procesata si de mezeluri in special,sunt infestate cu substante cancerigene care te imbolnavesc incet dar sigur !
-imbunatateste-ti continuu sistemul imunitar,consuma zilnic fructe si legume proaspete,fa zilnic miscare.Impune-ti autocontrolul,elimina stresul din viata ta si nu uita ca Dumnezeu e mereu cu tine.Fa bine si nu rau,iubeste si nu dusmani si o sa vezi ca o sa te simti mai bine!
-masonii vor sa te indoctrineze prin mass-media pe care o controleaza.Nu te lasa manipulat,nu privi stirile la televizor,totul e o mare minciuna.Ferste-ti copilul de influenta nefasta a kitch-urilor, a spectacolelor grotesti si sataniste promovate de mass-media.
-masonii vor sa te insemneze pentru totdeauna cu numarul Fiarei 666 si pentru asta iti pregatesc buletinul biometric cu microcip.Refuza cipul,refuza controlul Antihristului asupra ta,a copiilor tai,a familiei tale!
       Trebuie sa ai speranta si credinta in suflet si sa nu uitam ca Romania e Gradina Maicii Domnului ! Aici Raul nu va birui niciodata !
        SPUNE NU SCLAVIEI MODERNE ! SPUNE NU NOII ORDINI MONDIALE A LUI ANTIHRIST !