Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

joi, 26 mai 2011

Importanta intoarcerii la credinta a tinerilor din Romania

Acest mesaj pe care il consider un manifest pentru credinta,si este important sa fie receptionat in special de tinerii din Romania si nu numai.

In ultimii ani s-a observat in Romania un atac din ce in ce mai puternic la credinta noastra ortodoxa in paralel cu promovarea inculturii,a ignorantei,a violentei,a pornografiei,homosexualitatii si mai ales promovarea Raului,a satanismului in cea mai oribila si intunecata forma in toate canalele mediatice,presa si internet,chiar si pe siteurile unor ziare de sport,care au tinta principala tinerii !!Cine are interesul sa ne tina tinerii in intuneric,in ignoranta si nestiinta??Voi incerca sa arat aici nu numai cauzele dar si modul de a ne apara de aceste incercari macabre de manipulare vizuala si psihica a masoneriei .Se stie foarte bine ca un om needucat,cu o gandire limitata poate fi inoculat si manipulat mai usor decat o persoana cu o gandire libera,care are o educatie spirituala solida.Pentru a intelege aceste lucruri,iata ce destainuie un membru al elitei masone,membru al Grupului Bilderberg:
"Nu este necesar ca oamenii să gândească prea mult; aceasta poate să devine ceva periculos, poate naşte idei care să fie contrare scopurilor noastre. De aceea, am urmărit să extindem controlul asupra populaţiei tot mai numeroase chiar şi în afara serviciului, adică în timpul liber. Am permis astfel tehnologiei şi inventicii să capteze masele de oameni prin anumite mijloace a căror lipsă ni s-ar părea acum sinonimă cu o catastrofă: televiziunea, telefonul, computerul. Ideea noastră a avut un succes enorm, deoarece pe lângă crearea dependenţei populaţiei faţă de aceste mijloace tehnologice, ne-a oferit totodată şi controlul difuzarii informatiei.
O atenţie deosebită acordăm aici tineretului, deoarece dacă vrei ca un copac să nu aibă roade, trebuie să-l usuci încă de când este puiet. Tot ceea ce poate amplifica pornirile vicioase în copii şi adolescenţi este prezentat în mod foarte atractiv, tentant; ne orientăm astfel mai ales spre difuzarea filmelor în care este exacerbată violenţa, a filmelor de groază şi a celor în care se accentuează pornirile sadice sau trăsăturile profund negative ale caracterului. Pentru a încuraja vizionarea lor ne folosim foarte mult de publicitate; aş putea spune că publicitatea a ajuns, într-un fel, chiar inima comerţului. Am stimulat deci în cel mai înalt grad tendinţa populaţiei de a consuma. Aceasta a devenit ca un fel de „boală contemporană" a omului; chiar dacă nu are nevoie de ceva anume, el totuşi trebuie să cumpere, să consume şi iar să cumpere, de cele mai multe ori lucruri lipsite de importanţă sau chiar pentru a-şi face provizii în exces."
 
Dacă în cazul manipulării malefice oamenii devin oarecum robotizaţi şi mecanici în acţiunile pe care le execută, minţile lor fiind atunci practic înnegurate şi aproape inerte, în cazul acţiunii pozitive şi profund benefice, luminoase şi spirituale utilizând diverse metode iniţiatice, ei se vor bucura de o minunată libertate şi deschidere a orizontului individual. Atunci, oamenii încep să înţeleagă cu adevărat importanţa fundamentală a liberului arbitru pe care îl au. Tocmai în aceasta constă lupta unor grupări malefice oculte: suprimarea prin orice mijloace posibile a liberului arbitru al omului, a posibilităţii lui de a alege singur şi nemijlocit, a capacităţii de a se cunoaşte în profunzime şi de a afla adevărul existenţial.
Dacă vom avea curiozitatea să analizam măcar în parte sistemul social actual de informare, de conducere şi de administraţie în lume, vom putea să constatam că totul în aceste direcţii există în vederea suprimarii şi închiderii, a limitării individului şi nu în scopul dezvoltării, deschiderii şi cunoaşterii sale libere, aşa cum se afirmă în mod pervers prin intermediul diverselor sloganuri false.„Microbul" care face să se instaureze „boala" fatală în viaţa omului este ignoranţa întreţinută în mod subversiv de anumite grupări oculte, precum şi lipsa voinţei individuale de a depăşi această „boală".
Masoneria mondială foloseşte ca un vârf de lance metoda „curentului de opinie" pe care îl îndreaptă în orice direcţie doreşte, atunci când interesele ei sunt ameninţate. Aceeaşi „armă", însă, poate şi trebuie să fie întoarsă şi folosită chiar împotriva atacatorului. Atunci când are loc înţelegerea corectă şi profundă a unor realităţi care doar în aparenţă îmbracă o haină frumoasă, libertatea în gândire şi acţiune a oamenilor devine o adevărată sursă de fericire pentru aceştia. De fapt, libertatea în gândire şi acţiune reprezintă cel mai teribil şi ameninţător aspect pentru francmasonerie, pentru că această libertate permite oamenilor să devină lucizi atât în ceea ce priveşte condiţia lor existenţială cât şi în ceea ce priveşte modul sau sistemul în care este structurată societatea contemporană. Libertatea în gândire şi acţiune a oamenilor ar duce inevitabil la demascarea şi prăbuşirea imensului eşafodaj malefic de planuri, intrigi şi idei care a fost construit cu atâta trudă de masonerie timp de generaţii întregi. Această necesară „trezire" a omenirii faţă de realitatea în care se află se corelează cu marea transformare şi trecere a întregii planete către o nouă eră, aceea a adevărului şi cunoaşterii spirituale.
   Sfantul Parinte Arsenie Boca  spune despre francmasonerie:"
hidra cu răsuflarea otrăvitoare, care va urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina şi voinţa dumnezeiască. Voi trebuie să înfruntaţi cu înţelepciune această ameninţare şi înţelepciunea vă va fi dată vouă, precum şi la mulţi alţii, pentru a răpune Răul. Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul bisericii, murdărind unele suflete de aici si multi isi vor pierde speranta. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei."
   De asta e important ca tinerii sa respinga cu fermitate incultura,ignoranta,kitch-ul,drogurile ,violenta,satanismul exaltat care le sunt "servite" parsiv de marionetele si sclavii elitelor masone si sa-si intoarca fata spre credinta,spre Bunul Dumnezeu si atunci vor dobandi GANDIREA LIBERA care este mai presus decat orice academie !!
     " Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L cauta." 
:

Niciun comentariu: